M2Bio Sciences Представя Колекцията M2Bio NFT Сърф Бордове

WGG-wuhn-m2bio-sciences-internet-bull-report

M2Bio Sciences представя колекцията M2Bio NFT Сърф бордове

BULGARIAN: Кейптаун, ЮАР / Accesswire / 29 юни, 2021 / Wuhan General Group, INC. (OTC PINK: WUHN) (“WGG” или”Company”), биологична компания, фокусираща се върху алтернативни медицински изследвания на растителна основа с канабиноиди и псилоцибин, има удоволствието да сподели следната новина:

M2Bio Sciences навлиза в сферата на незаменяемите маркери (NFT) с първия си NFT търг, включващ психоделични сърф бордове на M2Bio. Рисунките са вдъхновени от усилията им да създадат първата устойчива и 100% биоразградима сърф борд дъска, която е въглеродно неутрална, направена от коноп и мицел. Всяка от 10-те дъски се предлага на търг като отделно произведение на уникално дигитално изкуство. Освен това щастливият победител от всеки търг ще получи съответната уникална оригинална дъска на M2Bio. Може да намерите NFT-тата на M2Bio в платформата Open Sea.

NFT-M2Bio-Internet-Bull-report

За разлика от обикновените NFT, които са достъпни само в дигитален формат, M2Bio Sciences се издигат на ново ниво. Главният изпълнителен директор на WGG, Джеф Робинсън, казва: „Успешният наддавач за NFT сърф борд ще бъде горд собственик на единствената по рода си физическа дъска със спечеления уникален дизайн. Като да притежаваш оригиналнияSwoosh на Nike. Сърф бордовете на M2Bio са в процес на разработване и тестване и ще може да бъде изпратен навсякъде по света през Декември 2021 г. – точно навреме за празничния сезон. След като NFT-тата бъдат успешно продадени на най-високата цена, собственикът ще има достъп до допълнително съдържание, което е достъпно само за собственика и там ще получи уникален референтен код и инструкция за доставката на спечеления им сърф борд.

Дизайните са вдъхновени от различни стилове като поп арт, винтидж принтове, мандала модели, вдъхновени от Далечния изток, и „тай-дай“ принтове от 60-те. Комбинирайки тези стилове с ярки психоделични цветове и детайлни дизайнерски елементи, се създават произведения на изкуството, които са близки до сюрреалистичното. Психоделичният дизайн отново е модерен в изкуството, дигиталното изкуство и модната индустрия, което се дължи на промяната в парадигмата, която светът е видял по отношение на психоделиците като алтернативна форма на медицина.

 

Относно Wuhan General Group, Inc. / M2Bio Sciences, Inc.

Wuhan General Group, Inc. (DBA M2bio Sciences), чрез собственото си дъщерно дружество MJ MedTech, е компания за хранителни биотехнологии, фокусирана върху алтернативни медицински изследвания на канабиноиди и псилоцибин на растителна основа, която разработва и комерсиализира набор от продукти съдържащи CBD и гъби като Dr. AnnaRx ™, Medspresso ™, Liviana ™ и Handcrafted Delights ™. В допълнение, изследванията ни и нашите клинични тестове с псилоцибин са с цел да откриват нови терапии, които ще помогнат на пациенти, които страдат от алкохолна зависимост, психични заболявания и сърдечно-съдови заболявания. Нашата мисия е да подобрим медицината на ботаническа основа, като използваме най-добрите практики в науката и медицината, клиничните изследвания и нововъзникващите технологии. Компанията се търгува на Over-the-Counter Bulletin Board на NASDAQ под търговския символ “WUHN”.

Публично търгувано дружество (OTC PINK: $WUHN)

Уебсайт: www.m2bio.co
Имейл: info@m2bio.co
Последвайте ни в Twitter: https://twitter.com/m2bio
Последвайте ни във Facebook: http://www.facebook.com/m2bio
Последвайте ни в Instagram: https://www.instagram.com/m2bio.sciences

 

Прогнозни изявления:

Споразумение за „Безопасно пристанище“ – В допълнение към историческата информация, това съобщение за пресата може да съдържа изявления, които представляват прогнозни изявления по смисъла на Закона за ценните книжа от 1933 г. и Закона за борсата на ценни книжа от 1934 г., изменен със Закона за реформа на съдебните спорове за частни ценни книжа от 1995 г. Прогнозните изявления, съдържащи се в това съобщение за пресата, включват намерението, убежденията или очакванията на Дружеството и членовете на неговия управленски екип по отношение на бъдещите бизнес операции на Дружеството и предположенията, на които се основават такива изявления. Бъдещите инвеститори се предупреждават, че всякакви такива прогнозни изявления не са гаранция за бъдещи резултати и включват рискове и несигурност и че действителните резултати могат да се различават съществено от тези, предвидени в такива прогнозни изявления. Факторите, които биха могли да причинят тези разлики, включват, но не се ограничават до, неизпълнение на очакваните продажби по време на преговори, липса на ръст на приходите, прекратяване на клиенти, неспособност да се реализират подобрения в ефективността, ефективността и рентабилността и неблагоприятно развитие по отношение на съдебни спорове или увеличено съдебни разноски, експлоатация или изпълнение на бизнес единиците на Дружеството или пазарната цена на неговите обикновени акции. Допълнителни фактори, които биха могли да доведат до съществени разлики в действителните резултати от тези, предвидени в настоящото съобщение за пресата, също могат да бъдат намерени на уебсайта на компанията. Компанията се отказва от всякаква отговорност за актуализиране на всякакви прогнозни изявления.

ИЗТОЧНИК: Wuhan General Group, Inc./M2Bio Sciences, Inc

Вижте оригиналния източник в Accesswire.

 

Spread the love
Contrarian's Mind

Born in Toronto Lived in Nassau, Bahamas - Palm Beach, Florida - Las Vegas, Nevada - Barcelona, Spain, and now residing in beautiful Cape Town, South Africa. I back bright entrepreneurs with big ideas related to Artificial Intelligence, Machine Learning, realtime platforms and price discovery. Make everyday remarkable!